Ελληνικά English
iconsworld productions - Ο τόπος που δακρύζουν οι θεοί - Αρχική σελίδα Αρχική Σελίδαiconsworld ΠαραγωγέςTrailers/VideosΑγοράστε το DVDΕπικοινωνίαΤα νέα μας

Τα νέα μας

16/08/2011

Προβολή στην Ιεράπετρα Κρήτης

 Το ντοκιμαντέρ “Ο Τόπος Που Δακρύζουν Οι Θεοί” προβάλετε, στα πλαίσια των Κυρβίων 2011, την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011 και ώρα 21:30 στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη”. Προσκαλούμε όλους του συμπατριώτες μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Το ντοκιμαντέρ αυτό είναι υποψήφιο σε 12 πόλεις στα φεστιβάλ ντοκιμαντέρ των χωρών Αμερικής, Ισπανίας, Ιταλίας, Γαλλία, Βραζιλίας, Τσεχοσλοβακίας και Πολωνίας. Το ντοκιμαντέρ πραγματεύεται την ζωή των λεπρών στην Σπιναλόγκα από το 1904 έως και το 1957. Υπάρχει επίσης εκτενής αναφορά στον οικισμό Λουδιανοχώρι της Ιεράπετρας. Η περιοχή αυτή, σύμφωνα με μαρτυρίες, παρουσιάζει παγκόσμια αποκλειστικότητα λόγω του οτι η Ιεράπετρα θεωρείται η πόλη που αγάπησε τους λεπρούς.

09/05/2011

Καλώς ήρθατε στην νέα ιστοσελίδα μας

Ξεκίνησε η λειτουργία της ιστοσελίδας μας που σκοπό έχει να σας ενημερώνει άμεσα για όλα τα νέα της εταιρίας παραγωγής ICONS WORLD τις νέες παραγωγές καθώς και τις νέες προβολές των ντοκιμαντέρ μας! Μέσα από την σελίδα μας μπορείτε να δείτε trailers και αποσπάσματα από το νέο μας ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ο Τόπος που δακρύζουν οι θεοί» (The land of the weeping gods) καθώς και να πραγματοποιήσετε προ-εγγραφή για να ενημερωθείτε πρώτοι για την ημερομηνία κυκλοφορίας του σε dvd.